Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate (optional)
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2237.2 kJ / 534.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 79.4 g
- Fat
- 21.2 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Spumone al caffè
15min
Impasto per pizza
1 Std.
Crema pasticcera
15min
Tiramisù
5h 40min
Polpette al sugo
45 min
Pasta e fagioli
50 Min
Risotto alla parmigiana
30min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Farfalle con vongole e pomodorini
No ratings
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Crema al caffè
15min