Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate (optional)
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2237.2 kJ / 534.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 79.4 g
- Fat
- 21.2 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta con salsa al tonno
30 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 min
Biscotti al burro
50 min
Crema al caffè
15 min
Sorbetto veloce di frutta fresca
10min
Purè di patate
50 min
Pesto alla genovese
20 min
Farfalle ai quattro formaggi
20 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Tiramisù
5h 40 min