Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- olio di oliva q.b.
- 450 g di pasta secca, tipo penne o altri tipi di pasta simili
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di cipolle, tagliate in quarti
-
15
g di prezzemolo fresco (circa 20 rametti)
or 15 g di coriandolo fresco (circa 20 rametti) - 340 - 390 g di tonno in scatola, sott'olio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Riso al pomodoro
30 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Cottura della pasta
25 Min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Pasta in brodo
35 min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min