Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- olio di oliva q.b.
- 450 g di pasta secca, tipo penne o altri tipi di pasta simili
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di cipolle, tagliate in quarti
-
15
g di prezzemolo fresco (circa 20 rametti)
or 15 g di coriandolo fresco (circa 40 rametti) - 340 - 390 g di tonno in scatola, sott'olio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Patate lesse
30min
Cottura della pasta
25min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30min
Pasta al pomodoro e spinaci
35min
Scaloppine ai funghi
40min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Riso al pomodoro
30min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min