Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Peperoni, gemischt, in Stücken
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
or 2 Gemüsebouillonwürfel - 50 g Schinkenwürfel (optional)
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 200 g Rahm
- 100 g Milch
- 300 g Fischfilet, mit oder ohne Haut, in mundgerechten Stücken (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1491 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Kürbissuppe
35 Min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1j
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45 Min
Mexikanische Pouletsuppe
40 min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Kohl-Kürbis-Suppe
45 Min
Kartoffel-Gulaschsuppe
1j