Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Füllung
- 60 g Cheddar, in Stücken
- 60 g Frischkäse
- 20 g Rahm
Buletten und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl und etwas mehr zum Braten
- 3 Scheiben Toastbrot, in Stücken
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Senf
- 30 g Ketchup
- 40 g Jalapeño Chili, eingelegt, in Ringen, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1212 kJ / 289 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3h
Spaghetti Carbonara
35 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Cannelloni
1 godz. 20 min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Gefrorener Erdbeer-Daiquiri
10min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Schokoladenglace
12h
Apfel-Pulled-Pork
8h 20min