Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Füllung
- 60 g Cheddar, in Stücken
- 60 g Frischkäse
- 20 g Rahm
Buletten und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl und etwas mehr zum Braten
- 3 Scheiben Toastbrot, in Stücken
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Senf
- 30 g Ketchup
- 40 g Jalapeño Chili, eingelegt, in Ringen, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1212 kJ / 289 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Cannelloni
1h 20min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1hod. 50min
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4h
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 Std. 30 Min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 Min
Stracciatella-Glace
11 godz.
Caramel-Glacé
9h