Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g Weisskohl, in Stücken (3 cm)
- 150 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 150 g Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 150 g Schweinefilets, in Würfeln (2-3 cm)
- 50 g Bauernspeck, geräuchert, in Tranchen, in Würfeln
- 1380 g Wasser
- 60 g Sojasauce
- 50 g Sojasprossen, aus dem Glas, abgetropft
- 1 TL Salz
- 500 g schmale Nudeln, z. B. Tagliatelle
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1943 kJ / 464 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Drei-Gänge-Menü für zwei in 30 Minuten
1 Std. 15 Min
Riz Casimir (8 Portionen)
1 Std.
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Bolognese Sauce
3 Std. 15 Min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3u.
Poulet-Stroganoff
50 Min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 Min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 Min
Fleischvögel mit Gemüse
1 Std.
Schweinefilet an Senfsauce
30 Min