Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g di lievito secco
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 40.3 g
- Fat
- 21.7 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pane per toast
16h
Croissant
7h 30 min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1hod.
Mini-amaretti
1hod. 30min
Trancetti cioccolatte
1u. 55min
Churros
1h 15min
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
45 min
Tiramisù
5h 40min
Arancini di riso
3h 5min
Crêpes
1 Std. 20 Min
Crema gianduia
15 min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min