Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito (20 g)
- 400 g di farina bianca
- 30 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di mozzarella, a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di pomodori, senza semi e a pezzi (vedere consiglio)
- 40 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 6 foglie di basilico, fresche, lavate ed asciugate
- 100 g di prosciutto cotto, a listarelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3558 kJ / 851 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 43 g
In Collections
Alternative recipes
Calzone
2h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Purè di patate
45 min
Insalata di riso
1 godz.
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Arancini di riso
3h 5 min
Pizza Margherita
2 Std.
Panzerotti alla romana
55min
Pizza alla romana
No ratings
Canestrelli
No ratings
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min