Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g di panna, min. 30% di grassi
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 31.1 g
- Fat
- 44.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crème caramel
2h 45min
Purè di patate
45 Min
Soufflé al formaggio
55min
Meringhe
2h
Tiramisù
5h 40min
Crêpes
1 Std. 20 Min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Panna cotta
6sa 10 dk
Crema catalana
40min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6h 40min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min