Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 315 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 250 g di panna, min. 30% di grassi
- 80 g di burro, freddo, in cubetti di 2-3 cm
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 - 2 cucchiaini di estratto di vaniglia naturale (optional)
-
1 - 2
cucchiaini di fiocchi di sale (optional)
or 1 - 2 cucchiaini di semi misti (optional) - 50 g di aceto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 4.3 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Crêpe
1 godz. 15 min
Esperienza culinaria
2 Std.
Knöpfli all’aglio orsino
No ratings
French Dressing
15 Min
Cracker al formaggio
1 Std.
Spuma ai mirtilli
10 min
Salsa al caramello
1j 30 mnt
Torta di Zugo al kirsch
4h
Knöpfli
50 min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 godz. 40 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Caramelle alla panna
2 Std.