Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di latte + q.b. per spennellare
- 80 g di burro, morbido, a pezzi
- ½ cubetto di lievito fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina per treccia
or 500 g di farina di grano - 2 cucchiaino di sale
- 25 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale, per cospargere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 94 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Polenta ticinese
45 min
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Bastoncini alle nocciole
1 Std. 50 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55 min
Foresta nera
2hod. 30min
Integratore per le difese immunitarie
5 min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min