Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di latte, + q.b. per spennellare
- 80 g di burro, morbido, a pezzi
- ½ cubetto di lievito fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina per treccia
or 500 g di farina di grano - 2 cucchiaino di sale
- 25 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale marino, per cospargere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 94 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Treccia bernese
1h 45min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Salsa french dressing
20min
Salsa olandese
No ratings
Marmellata di albicocche per la dispensa
No ratings
Gnocchi di patate
1u. 30min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1u.
Focaccia al rosmarino
2u. 30min
Biscotti milanesini
3u.
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min