Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g Zucker
- 2 Bio-Zitronen
- 2 Prisen Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 330 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
-
250
g Ricotta
or 250 g Frischkäse - 50 g Pinienkerne
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Empanadas mit Thunfisch
2h
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Torta della nonna
2 Std. 10 Min
Mini Panettone mit Manner Orangen Herzen
4 Std. 25 Min
Marillen Curd-Tartelettes
1 Std. 30 Min
Joghurt-Beeren-Gugls mit Frischkäse-Topping
1 Std. 30 Min
Zwiebel-Käse-Tarte
1h 10min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5h 40min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min