![Pizza mit Pistazienpesto, Stracciatella Käse und Mortadella Pizza mit Pistazienpesto, Stracciatella Käse und Mortadella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/af038e50-41b0-42ba-aa85-3e1f657e48c1/Derivates/b46714e8-13d1-4234-ab48-f17830c62855.jpg)
Compatible versions
Pizza mit Pistazienpesto, Stracciatella Käse und Mortadella
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pizzateig
- 120 g Wasser
- 2 - 3 g frische Germ
- ½ TL Zucker
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Salz
Pistazien-Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 90 g Pistazien, gesalzen, geschält
- ½ Knoblauchzehe (optional)
- 3 Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl
Topping
-
80
g Stracciatella Käse (siehe Tipp)
or 80 g Mozzarella - 60 g Mortadella, in Scheiben, geviertelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4402 kJ / 1052 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 89 g
- Fat
- 62 g
- Saturated Fat
- 16 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 769 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema Catalana
1h 10min
Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree
1 Std.
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Crème Brûlée
3h 10 min
Risotto Milanese
35 Min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Miso-Udon-Carbonara
25 Min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Rosemary Pink
10 min
Zitronenrisotto
30 Min
Reisfleisch One-Pot
45 Min