Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Wasser
- 400 g Risoni-Nudeln (siehe Tipp)
- 200 - 250 g Frischkäse
- 200 g Sahne
- 200 g Blattspinat, TK, portionierbar, aufgetaut
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1 - 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3399 kJ / 812 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 82 g
- Fat
- 43 g
- Saturated Fat
- 25 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 1970 mg
In Collections
Alternative recipes
Kartoffelcremesuppe
35 min
Nudel-Schinken-Gratin
1h
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 min
Burger-Bowl
30 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
Hähnchen-Curry-Reis
1h
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 min
Hähnchen-Bärlauch-Geschnetzeltes
30 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Paprika-Sahne-Hähnchen mit Penne
30 min