Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
200
g de piment frais doux, type poblano, coupés en morceaux
or 200 g de poivrons verts et 2 piments épépinés - 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- beurre
- 30 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 550 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 15 g de levure boulangère fraîche
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 503 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 4 g
Alternative recipes
Pain au beurre
1h 30min
Baguette viennoise
4h 25min
Café brésilien
10 Min
Brioche au potiron
3h 45min
Conchas
2 Std.
Le pain bannique
30 min
Smacafam
55min
Pains de seigle à la banane
1 Std. 45 Min
Mini-crêpes de potiron au guacamole
50 min
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15 Min
Pain au lait à la crème vanillée
40 min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min