Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Forellenmousse
5min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Ravanello Tonnato
20 min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Tomaten-Cocktail
30 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 godz. 15 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Thunfischpâté
4h 20min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h