Barolo-Birne mit Honig-Parfait
TM5 TM6

Barolo-Birne mit Honig-Parfait

4.8 (30 ratings)

Ingredients

Honig-Parfait

  • 150 g Zucker
  • ½ Vanilleschote
  • 20 g Weinbrand
  • 50 g Wasser
  • 200 g Honig
  • 8 Eigelb
  • 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt

Barolo-Birnen und Fertigstellung

  • 500 g Rotwein, Barolo
  • 150 g Zucker
  • 100 g Johannisbeer-Gelee
  • 20 g Speisestärke
  • 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2766 kJ / 661 kcal
Protein
6 g
Carbohydrates
65 g
Fat
38 g
Fibre
1.8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes