Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Honig-Parfait
- 150 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 20 g Weinbrand
- 50 g Wasser
- 200 g Honig
- 8 Eigelb
- 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Barolo-Birnen und Fertigstellung
- 500 g Rotwein, Barolo
- 150 g Zucker
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 20 g Speisestärke
- 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 38 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Limettensorbet mit Gin
3 godz. 45 min
Zitronen-Parfait
4h 30 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Kürbiskernparfait
5h 45min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Zabaglione al Prosecco
15min