Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mandorle
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 20 g di acqua
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- formaggio fresco spalmabile q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 332.8 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 3.6 g
- Fat
- 6.1 g
- Saturated Fat
- 2.4 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 6.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Bonèt
2h
Frollini al pesto
1h 30min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Pasta brisée
10 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1u. 15min
Mini bonet
2h
Flan di carote
50min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h