Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di zucchero
- 500 g di latte
- 40 g di farina di castagne
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
- 1 cucchiaio di Rum
- castagne cotte e pelate, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 48.6 g
- Fat
- 9.8 g
- Fibre
- 4.1 g
In Collections
Alternative recipes
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Torta solo albumi
40 min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 min
Minestra di castagne
1 godz. 40 min
Bicchierini ricotta e amarene
20 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10 min
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4h 30min
Budino di semolino
3 godz. 5 min
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min