Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
TM5 TM6

Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole

5.0 (3 ratings)

Ingredients

  • 250 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 500 g di farina di farro
  • 10 g di sale + q.b.
  • 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di insalata valeriana, lavata
  • 100 g di carpaccio di pesce spada affumicato
  • 100 g di nocciole sgusciate
  • 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2937 kJ / 702 kcal
Protein
27.5 g
Carbohydrates
79.4 g
Fat
30.5 g
Saturated Fat
12.5 g
Fibre
12.8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes