Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Öl
- 300 g Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Tomatenmark
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g grobes Salz
- 30 g Rotwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 90 g
- Fibre
- 13.6 g
Alternative recipes
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Pulled Pork Burger
6 Std. 20 Min
Naturjoghurt
12h
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50min
Umami-Gewürzpaste
15 min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 Std. 15 Min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Winzertopf
2 Std. 40 Min