Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di cipolle
1h
Crema di pomodoro
30 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Gazpacho di carote
10min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Guacamole allo spumante con caviale
10min
Gazpacho
15 Min
Vichyssoise
6h