![Borscht Borscht](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5BDC466C-9AC7-468E-A1FA-F32B232BBAE4/Derivates/D3030F88-4586-4BA9-A1CC-7066729014E5.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Zuppa primaverile
40min
Vellutata di carote e pastinaca
50min
Zuppa di funghi e paprika
30min
Zuppa del nord
1h 10min
Riso selvaggio pilaf con maiale e prugne
1h 10min
Zuppa di pesce con latte di cocco e riso (Bimby Friend)
30min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Gazpacho
1h 15min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35min