Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1 Std. 30 Min
Chutney di mango
20 Min
Cocktail Pisco sour
10min
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
1 Std.
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 Std.
Crema di lattuga e menta
35 Min
Carbonada
1 Std.
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Bhaji alle cipolle
35 Min
Gazpacho mango e avocado
10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2hod. 10min