Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di aceto balsamico
- 30 g di zucchero
- 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 20 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 80 g di succo d'arancia
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 593 kJ / 142 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 8.7 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di cipolle
1h
Borscht
25min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1h 20min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Salsa greca
10 min
Gazpacho
15 Min