Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di aceto balsamico
- 30 g di zucchero
- 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 20 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 80 g di succo d'arancia
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 593 kJ / 142 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 8.7 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Gazpacho
15 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Crema di asparagi e curcuma
35 min
Gazpacho di carote
10 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min
Vellutata di funghi
50 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min