Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di aceto balsamico
- 30 g di zucchero
- 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 20 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 80 g di succo d'arancia
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 593 kJ / 142 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 8.7 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Gazpacho mango e avocado
10 min
Gazpacho
15 min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1 godz. 55 min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min