Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Quinoa (siehe Tipp)
- 20 g Öl
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Tomaten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 1 Gurke, entkernt (ca. 200 g), in Stücken
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Schafskäse, light, zerbröselt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1537 kJ / 368 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 min
Bunter Quinoa-Salat
50 menit
Couscous-Tahin-Bowl
35 Min
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 menit
Bunter Quinoasalat
50 menit
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Quinoa-Salat
35 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1j
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1j