![Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2BF087B3-9684-4136-B34E-378A877E98EB/Derivates/02007059-6920-4841-a132-9b617c8e5101.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Milch
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Ei
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1000 g Weißkohl, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Öl
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 300 g Crème fraîche
- 2 Eigelb
- Saure Sahne zum Servieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2116 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 5.6 g
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