Devices & Accessories
Mac 'n' Cheese
Prep. 25 min
Total 1 h 20 min
10 Portionen
Ingredients
-
Parmesan in Stücken (2 cm)80 g
-
Cheddar in Stücken (2 cm)100 g
-
Wasser1200 g
-
Meersalz2 ½ TL
-
Makkaroni kurz280 g
-
Olivenöl10 g
-
Speckwürfel150 g
-
Weizenmehl50 g
-
Vollmilch650 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Cherrytomaten150 g
-
grüne Erbsen, tiefgekühlt150 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 Portion
Protein
18 g
Calories
1415 kJ /
338 kcal
Fat
17 g
Fibre
3 g
Saturated Fat
7 g
Carbohydrates
28 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Nom, nom, nom
77 Recipes
Austria
Austria
You might also like...
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 h 15 min
One Pot Pasta
30 min
Englischer Brunch
50 min
Menü: Avocadotöpfchen, Pulled Chicken im Bun und Schokobananen
1 h
Chili Chorizo Dog
2 h 50 min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 h 40 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Bunny Chow (Brot mit Lammcurryfüllung)
3 h
One Pot Mac & Cheese
30 min
Huhn Tinga
40 min
Pizza Wraps
1 h 15 min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1 h 40 min