Nidi pasquali all'albicocca
TM6 TM5

Nidi pasquali all'albicocca

4.0 (3 ratings)

Ingredients

Pasta choux

  • 250 g di acqua
  • 130 g di burro a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 3 cucchiaini di zucchero
  • 200 g di farina tipo 00
  • 5 uova

Ripieno

  • 200 g di panna (30-40% di grassi)
  • 200 g di panna acida
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 20 g di zucchero
  • 5 albicocche sciroppate a metà

Nutrition
per 1 pezzo
Calories
1886 kJ / 451 kcal
Protein
7.7 g
Carbohydrates
28.1 g
Fat
34.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes