Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 130 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiaini di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 5 uova
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di panna acida
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 5 albicocche sciroppate a metà
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1886 kJ / 451 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 28.1 g
- Fat
- 34.2 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3h
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 Min
Torta multistrato al pan di zenzero
28 godz. 50 min
Fruit punch
10 min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Tiramisù da bere
10 min
Strüdel ai frutti di bosco
2h
Segreto federiciano
2 godz. 30 min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3 Std. 30 Min