Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 130 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiaini di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 5 uova
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di panna acida
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 5 albicocche sciroppate a metà
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1886 kJ / 451 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 28.1 g
- Fat
- 34.2 g
In Collections
Alternative recipes
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Cocktail agli agrumi
40 Min
Cupcake mimosa
1hod.
Cocktail Vodka e melagrana
10 min
Aperitivo alcolico alla papaya
30 min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30 min
Aperitivo alla fragola
15 min
Cupcake mimosa all'arancia
1 godz. 5 min
Colomba salata
3 Std. 10 Min
Forever
10 min
Elisir del tempo
10 min
Flute di fragole e spumante
10 min