Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 huîtres
- 6 brins de menthe fraîche, équeutés et quelques feuilles pour la finition
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- l'eau pour obtenir 150 g de liquide
- tours de moulin à poivre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 3 g
Alternative recipes
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Homard rôti et sauce au cidre
45min
Tartare de bar
10 Min
Cosmopolitan grenade
10 Min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Crabe farci aux herbes
1h 20min
Sardines grillées
15min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10 Std. 15 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3h