Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Chilischote, je nach Geschmack entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Mandeln
- 100 g Datteln, entsteint
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 30 g Senf
- 1 TL geriebene Zitronenschale, unbehandelt
- 2 - 3 EL Paniermehl
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1437 kJ / 343 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Hackbällchen mit orientalischer Tomatensauce
45min
Gegrillte Schweinespieße
7 godz. 10 min
Empanadas mit Huhn
1 Std. 45 Min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40min
Scharfes Rindfleischpesto
40min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1h
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3 godz. 50 min
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1 Std. 45 Min
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1h
Empanadas
50min
Hackbällchen mit Datteln
30min