Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina multicereali
- 10 g di sale
- 75 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 peperoni friggitelli, puliti (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di mozzarella fiordilatte, scolata e a tocchetti
- 80 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3288 kJ / 786 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Carbohydrates
- 80.1 g
- Fat
- 38.1 g
- Fibre
- 6.5 g
Alternative recipes
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 Std. 10 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza al salmone
1h 15 min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia al profumo di timo
1j 55 menit
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30 min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza romana bianca
6h 30min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Pinsa romana
5h
Pizza napoletana
9 Std.