Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina multicereali
- 10 g di sale
- 75 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 peperoni friggitelli, puliti (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di mozzarella fiordilatte, scolata e a tocchetti
- 80 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3288 kJ / 786 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Carbohydrates
- 80.1 g
- Fat
- 38.1 g
- Fibre
- 6.5 g
Alternative recipes
Pinsa romana
5 godz.
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
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Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pizza alla romana
1h 40 min.
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Pizza 'nduja e caciocavallo
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3 godz. 10 min
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5 godz.