Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 24.6 g
- Fat
- 4.3 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 51.5 mg
Alternative recipes
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2u. 40min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12 Std.
Yogurt alla vaniglia
12u. 20min
Yogurt
12 Std.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt con latte condensato
12 godz. 10 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min