Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di scalogni, puliti e a metà
- 220 g di zucchero grezzo di canna
- 170 g di vino bianco secco
- 170 g di aceto bianco
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 4527 kJ / 1083 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 3232.1 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 12 g
- Sodium
- 0.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Croccante ai pistacchi
1 Std.
Mousse di scampi e sogliole
35min
Olio alle erbe aromatiche
360h 15min
Pesto di erbe aromatiche e burrata
15min
Bicchierini capresi
30 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Cipolle rosse fermentate
96u.
Confettura di carote
1 Std. 5 Min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1 Std. 20 Min