Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Butter
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 - 3 Bund Radieschen, nur die Blätter (ca. 200 g)
- 700 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 489 kJ / 117 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10 min
Gurkenkaltschale
2h 15 min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 menit
Gurkencremesuppe
25 min
Karotten-Bärlauchfrittata
30 min
Kalte Gurkensuppe
15min
Fenchelsalat
3h 35 min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 min
Grünkohlaufstrich
30 min