![Radieschenblättersuppe Radieschenblättersuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7010727F-FBBF-4C85-AD03-2B99A0DA440E/Derivates/5C2A409B-CB6D-41C7-8B3E-CA13AAF3FF79.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Butter
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 - 3 Bund Radieschen, nur die Blätter (ca. 200 g)
- 700 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 489 kJ / 117 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 min
Eingemachte Kohlrabischalen
168 Std.
Lammbällchen mit Erdäpfel-Röhrlsalat und Kerbelsauce
1h 45min
Veltliner Kraut mit Trauben
1h 45min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 min
Radieschen-Apfel-Salat
10 min
Radieschengrün-Pesto
5 Min
Bärlauchpaste
20 min
Blumenkohl-Aufstrich
30min