Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Butter
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 - 3 Bund Radieschen, nur die Blätter (ca. 200 g)
- 700 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 489 kJ / 117 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Mangoldcremesuppe
30min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Topinamburpüree
40 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 godz. 10 min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Grünkohlcremesuppe
45 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min