Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 6.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1 Std.
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Italienischer Gemüsetopf
10 godz.
Vegetarischer Eintopf
1 Std.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Auberginen-Chili
25min