Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 6.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Kichererbsensuppe mit Lamm
45min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Italienischer Gemüsetopf
10h
Lammeintopf mit Paprika
50min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min