Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 439 kJ / 103 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 5.2 g
Alternative recipes
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Knoblauchkartoffeln mit Kümmel
1 godz.
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Weiße Bohnen mit Salbei
14 Std.
Kartoffelsalat Ägäis
50min
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1 godz.
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50min
Scharfer Weißkohltopf
1 godz.
Paprika mit Kartoffelfüllung
1h 30min
Kartoffelsalat mediterran
35min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min