Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 439 kJ / 103 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 5.2 g
Alternative recipes
Weiße Bohnen mit Salbei
14 Std.
Weinblätter mit Hirsefüllung und Joghurtsauce
2 Std.
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Ratatouille-Salat
1 godz.
Spaghettini mit Paprika
1 godz.
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 min
Kartoffelsalat Ägäis
50 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.