Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 300 g Dinkelmehl, Type 630
Belag und Fertigstellung
- 1000 g Heidelbeeren, frisch
- 50 g Zucker
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 430 kJ / 103 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Saftiger Himbeerkuchen
1 godz. 30 min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 godz. 30 min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Erdbeer-Quark-Torte
2h 45min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 godz. 10 min
Käsekuchen mit Beeren
2h 50min
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1h
Mohn-Joghurt-Kuchen
2 godz. 20 min
Rührkuchen mit Obst
1h
Kirschkuchen vom Blech
1 godz. 20 min