Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Nutrition
- per 4 Portionen
- Calories
- 3864 kJ / 924 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 92 g
- Fibre
- 8.2 g
Alternative recipes
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Coq au vin
2h
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Coq au vin
2h
Bouillabaisse
1 godz.
Ossobuco
1h 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Fondue moitié-moitié
20 Min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min