Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Schalotten, halbiert
- 300 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Champignons, geviertelt oder geachtelt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Königinpasteten (z. B. von Lacroix), ggf. ausgehöhlt
- 60 g Mehl
- 400 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1283 kJ / 306 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Mini-Quiches mit Schinken
2h
Sauce Béarnaise
20 Min
Sauce Béarnaise
15min
Schnelle Käsesoufflées
45 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Västerbotten Quiche
1 Std. 30 Min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 Std.
Sauce Rouille
25min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Filet Wellington
1 Std. 45 Min