Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de ciboule, coupée en trois
- 200 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 250 g de crevettes crues, décortiquées
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- du poivre moulu
- 16 feuilles de pâte à wonton
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1129 kJ / 268 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 Min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1hod. 40min
Raviolis pékinois
1 Std.
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 Std.
Bouchées au porc
1 Std. 5 Min
Ravioli vapeur à la crevette
45 Min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1 Std.
Demi-lunes épinard-poulet
35 Min
Dim sum "Shao mai"
1 Std. 45 Min
Bahn bao vapeur à la viande
2h 55min
Raviolis frits au crabe
40 Min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1 Std. 15 Min