Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (6 ou 7 fruits)
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 75 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 16 g
Alternative recipes
Douceur mangue-Passion
15min
Feuilletés au foie gras rôti et compotée de mangue à la vanille
1h 20min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3h 40 min
Petites mousses Passion
4 Std. 25 Min
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15min
Mousses de framboises
1h 15min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Cheesecakes en verrine
3h 5min