Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Hokkaido-Kürbis (ca. 1200 g)
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g Gouda, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 60 g Milch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 250 g gemischtes Hackfleisch
- 200 g Porree, in dünnen Ringen
- 1 TL Sambal Oelek
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in kleinen Stücken (5 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2038 kJ / 486 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste
1h 30min
Bratwurst-Kürbis-Bolognese
50 Min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 Min
Kürbis-Hack-Auflauf
1h 10min
Kürbis-Moussaka
1h 30min
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1 Std. 45 Min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40min
Hack-Kürbis-Auflauf
1 godz. 20 min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 min
Kürbis-Chili Con Carne
50 Min
Knoblauch-Basilikum-Hähnchen mit Kürbisgemüse
20 min