Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 150 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Spaghetti
- 200 g Sahne
- 50 g Milch
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 4 Eier (siehe Tipp)
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3574 kJ / 854 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 74 g
- Fat
- 45 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2h
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
1 godz. 15 min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 Min
Bärlauch-Käse-Sauce zu Nudeln
10 Min
Lachs-Ei-Wraps mit Senfcreme
35 Min
Spargelpasta in Bacon-Sahne-Sauce
30 Min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.
Spargel-Carbonara
30 Min
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 Min
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 Min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 Min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 Min