Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 800 g), halbiert (siehe Tipp)
- 2 - 3 Möhren (ca. 200 g), geschält, am Stück
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 50 g trockener Weißwein, siehe Tipp
- 100 g Sahne
- 150 g Erbsen, TK
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 4.5 g
Alternative recipes
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Königsberger Eintopf
45min
Fleischklößchen-Suppe
30min
Hühner-Kraft-Suppe
2 godz. 10 min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.