Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 800 g), halbiert
- 2 - 3 Möhren (ca. 200 g), geschält, am Stück
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g Reis
- 50 g Mehl
-
50
g trockener Weißwein
or 50 g Hühnerbrühe - 100 g Sahne
- 150 g Erbsen, TK
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2617 kJ / 625 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 5.5 g
Alternative recipes
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hackbällchen-Suppe
45min
Spitzkohl-Röllchen mit Tomatensauce und Reis
1h 45min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Königsberger Eintopf
45min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Hühner-Nudel-Eintopf
2h
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min