Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Hähnchenbrust, in Würfeln (2 cm)
- 5 EL Sojasauce
- 2 Staudensellerie-Stangen
- 1 rote Paprika (ca. 150 g)
- 10 - 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 10 g Öl
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 700 g Wasser
- 1 TL Sambal Oelek
-
2
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 1 ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Glasnudeln, grob zerbrochen
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1536 kJ / 371 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Mie-Nudel-Suppe
45 min
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 min
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Bihunsuppe
45 min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15 min
Asia-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
1h
Fisch-Minestrone
50 min
Pekingsuppe
45 min
Hähnchen-Kokos-Suppe
45 min
Asiatische Curry-Champignon-Suppe
25 min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min