Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Wasser
- 8 Mini Pak Choi (400 g), längs halbiert
- 5 Prisen Salz
- 1 Orange, Bio
- 4 Hähnchenbrustfilets (à 150 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Pflanzenöl
- 100 g Orangensaft
- 50 g Sojasauce
- 100 g Geflügelfond
- 40 g Reiswein (Mirin)
- 3 TL Speisestärke
- 10 g Butter, kalt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1h 10 min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10 min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min