Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, kraus, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 90 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Hähnchenbrustfilet (ca. 200 g), in Würfeln (2 cm)
- 80 g Perlgraupen, mittel (z. B. von Brüggen)
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 1100 g Wasser
- Nutrition
- per 4 Portionen
- Calories
- 3148 kJ / 749 kcal
- Protein
- 66 g
- Carbohydrates
- 103 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 13.5 g
Alternative recipes
Okroschka (Kalte Suppe)
1hod. 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Hackbällchen-Suppe
45min
Ucha - Fischsuppe
50min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Gefüllte Blinis
55min
Kreppel
1hod.
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45min
Scharlotka
2 Std.
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1sa 45 dk