Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sucre à la cannelle
- 80 g de sucre
- 2 bâtons de cannelle (d’env. 5 cm chacun)
Bananes à la sauce coco-cannelle
- 1850 g d'eau
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- 2 bananes bien mûres (env.100-120 g chacune) coupées en deux
- ½ c. à soupe d'huile de noix de coco pressée à froid
- ½ c. à soupe de chips de noix de coco, grillés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 60.2 g
- Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Lait au chocolat blanc
8min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Sauce curry
10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Glace à la pistache
10 godz. 35 min
Glace au miel
17h 45 min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Tarte au vin cuit
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Pain perdu
30min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Linguine saumon et vodka
20 min