Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sucre à la cannelle
- 80 g de sucre
- 2 bâtons de cannelle (d’env. 5 cm chacun)
Bananes à la sauce coco-cannelle
- 1850 g d'eau
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- 2 bananes bien mûres (env.100-120 g chacune) coupées en deux
- ½ c. à soupe d'huile de noix de coco pressée à froid
- ½ c. à soupe de chips de noix de coco, grillés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 60.2 g
- Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Mayonnaise à l'ail
10min
Sorbet aux fraises sur mousse de basilic
5h
Vin chaud
20 dk
Pain complet sans gluten
4 Std.
Glace à l'avocat
4u. 15min
Choco-praliné abricot
No ratings
Lasagnes classiques
2 Std.
Confiture d’ananas et de gingembre
40min
Poulet au citron et au parmesan avec zoodles
No ratings
Miel au gingembre
No ratings
Smoothie à la mangue
10min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.