Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 - 30 g de caramel liquide (voir rubrique "Conseil(s)")
- 300 g de lait entier
- 4 œufs
- 40 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de sucre vanillé maison
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 532.2 kJ / 126.7 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 13.8 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Crème catalane
4 Std. 25 Min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 Std.
Crème dessert au caramel
1 Std.
Crème caramel et vanille
8 Std.
Crème renversée au caramel
4h 50min
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15 min
Œufs au lait au citron
5 Std.
Œufs au lait au caramel
55min
Paris-Deauville
12h
Œufs au lait et à la vanille
5 Std.
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1小时 20 分钟
Crème au café
2 godz. 30 min