Apfel-Pulled-Pork

Apfel-Pulled-Pork

4.7 38 ratings
Prep. 20 min
Total 8 h 20 min
6 Portionen

Ingredients

  • Zwiebeln in Schnitzen (1 cm)
    160 g
  • Äpfel gross, geschält, in Würfeln (2 cm)
    2
  • Knoblauchzehe geviertelt
    1
  • Schweinshals ohne Knochen, in 4 Stücken
    800 g
  • Apfelessig
    100 g
  • Apfelsaft
    500 g
  • Bier (Siehe Tipp)
    200 g
  • Honig
    50 g
    50 g Ahornsirup
  • Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
    2
  • Worcestershire Sauce
    2 TL
  • Paprika, geräuchert
    1 EL
    1 EL Paprika edelsüss
  • Zimt, gemahlen
    ½ EL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Nutrition per 1 Portion

Calories 395.5 kcal / 1657.4 kJ
Protein 25.3 g
Fat 19.2 g
Carbohydrates 25.8 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...