Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g Zwiebeln, in Schnitzen (1 cm)
- 2 Äpfel, gross, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe geviertelt
- 800 g Schweinshals, ohne Knochen, in 4 Stücken
- 100 g Apfelessig
- 500 g Apfelsaft
- 200 g Bier (Siehe Tipp)
-
50
g Honig
or 50 g Ahornsirup - 2 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 2 TL Worcestershire Sauce
-
1
EL Paprika, geräuchert
or 1 EL Paprika edelsüss - ½ EL Zimt, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1657.4 kJ / 395.5 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Carbohydrates
- 25.8 g
- Fat
- 19.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pulled-Pork-Burger
4 Std. 50 Min
Boeuf Bourguignon
2h
Bolognese Sauce
3 godz. 15 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Rindfleisch-Pie mit Bier
1hod. 40min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1h 45min
Pulled-Pork im Burger
3h
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2小时 5 分钟
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1h 10min