Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 4 foglie di basilico fresco, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- 200 g di stracciatella a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 60.5 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 45 g
- Fibre
- 3.9 g
Alternative recipes
Pasta tonno e olive
35 Min
Pasta al forno veloce
45 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 Min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Pasta fredda alla caprese
40 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min